Irriteret Mourinho: Jeg har ligaens mest uheldige hold

Manchester United smed to point, da Arsenal lørdag udlignede i slutminutterne, og det ærgrer José Mourinho.
José Mourinho føler, at han er manager for Premier Leagues mest uheldige hold lige for tiden.
José Mourinho føler, at han er manager for Premier Leagues mest uheldige hold lige for tiden. Foto: Jason Cairnduff/Reuters

Spillemæssigt var Manchester United ovenpå i lørdagens Premier League-opgør mod Arsenal, men i næstsidste minut lykkedes det Arsenal at udligne til 1-1 på London-holdets eneste forsøg inden for målrammen.

Det ærgrer naturligvis Manchester Uniteds manager, José Mourinho, som ikke føler, at det er første gang, lykkens gudinde smiler til modstanderholdet.

- De (Arsenal, red.) var de heldige, og vi var de uheldige. Mit hold spillede virkelig godt. I øjeblikket er vi det mest uheldige hold i Premier League, siger Mourinho ifølge AFP efter kampen.

Juan Mata havde bragt hjemmeholdet foran i anden halvleg, men i 89. minut dræbte Olivier Giroud den gode stemning på Old Trafford.

- Selvfølgelig tabte vi to point. Vi var med afstand det bedste hold. De havde ingen chancer til at vinde kampen, lyder det fra den karismatiske portugiser.

På Arsenal-bænken var der mere tilfredshed med resultatet hos Arsène Wenger, med hvem Mourinho gennem tiden har haft adskillige verbale sammenstød.

- Slutresultatet må siges at være positivt for os, for vi var bagud 0-1 med to minutter tilbage, siger Arsenal-manageren.

- Ellers var det en lidt skidt kamp med to velorganiserede hold, som forsvarede sig godt.

Skal Mourinho finde trøst i noget, er det måske, at han fortsat er ubesejret i ligasammenhæng mod sin franske managerrival.

I 15 hidtidige møder i alle turneringer, mens portugiseren stod i spidsen for Chelsea, vandt Wenger kun én gang, og det var i Community Shield-mødet i 2015.

Til gengæld betyder pointdelingen, at Manchester United fortsat er seks point efter Arsenal i ligaen i denne sæson.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.