Intim guide til kvinder: Tre ting, der gør dig til den bedste i sengen

Vil du være den bedste kvinde, din mand nogensinde har haft sex med? Læs her, hvad du skal gøre for at blive det.
Bliv den bedste sex-udgave af dig selv.
Bliv den bedste sex-udgave af dig selv. FOTO: Scanpix

Kvinder kan godt give hinanden gode råd om, hvad der gør en mand glad i sengen. Men magasinet Marie Claire er gået direkte til kilden selv og har udspurgt en lang række mænd om, hvad der er gør en kvinde god i sengen.

Se her, hvad de vil have i denne Top tre liste:

1. Husk din selvtillid

- Ethvert træk, der er fyldt med selvtillid, er inspirerende, lyder det fra en af mændene og det støttes op af flere.

Mænd er simple, erkender de … og med det mener de, at der faktisk ikke skal så meget til endda. Tag dit tøj af uden af være flov eller skjule dig. Vis dig frem, vær selvsikker og tøv ikke.

Så længe du er selvsikker, er det mindre vigtigt, om du er det, imens tøjet ryger af, eller du er det på lagnerne … Bare du er det!

2. Sig noget hemmeligt

De fleste har en eller anden lille ting, de elsker at gøre i sengen, og den information skal du ikke være nærig med. Del den med ham, du er i seng med, og han vil ikke bare forsøge at opfylde din lyst, men også finde dig utrolig fræk.

Mange vil være bange for at sige, hvad der virkelig tænder dem, men hvorfor? Tror du virkelig, din partner vil blive frastødt? Giv ham hellere en chance for at vise, at han kan give dig præcis dét, du drømmer om.

3. Hold lyset tændt

- I ligger i sengen og roder rundt, jeres tøj begynder at komme af og så … vil hun have lyset slukket. Og det er en rigtig sex-nedtur, skal man tro en af mændene. 

Det hiver jer ud af den boble, I er i. Og det indikerer, at du har noget at skjule.

- Jeg ved ikke, hvad det er, I kvinder tror, I skal skjule. Når vi går i seng med jer, er det fordi, vi har lyst til at se jer NØGNE, pointerer en anden mand.

Så stop med at være en lyseslukker og tro på, at ham, du er i seng med, vil finde dig både smuk og attraktiv … Og her kommer selvtilliden jo igen ind i billedet. Hold fast i den!

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.