Intet spor af 81-årig - politiet stopper med at lede

Jens Hvirvelkær fra Nibe er stadig væk.
Politiet har finkæmmet området, hvor den ældre mand forsvandt. Men uden held.
Politiet har finkæmmet området, hvor den ældre mand forsvandt. Men uden held. Arkivfoto: Holger Madsen, Avisen.dk.

OPDATERET: Onsdag har Nordjyllands Politi ifølge Nordjyske.dk meldt ud, at man har genoptaget eftersøgningen af Jens. Eftersøgningen er onsdag udvidet til vådområder nordøst for Nibe, hvor politiets hundepatruljer er massivt til stede.

Nordjylland Politi indstillede natten til onsdag eftersøgningen af den 81-årige Jens Hvirvelkær, som er forsvundet fra et plejehjem på Sygehusvej i Nibe. Det skriver nordjyske.dk onsdag morgen.

Hundepatruljer og helikoptere med varmesøgende udstyr har forgæves ledt efter den ældre mand, som forlod plejehjemmet på Sygehusvej i Nibe mellem kl. 00.15 og 02.20 natten til tirsdag - formentlig iført en påklædning, der slet ikke passer til årstiden - bl.a. badesandaler og en kort brun jakke.

Ifølge nordjyske.dk har politiet foretaget en stor eftersøgning efter manden i nærområdet og langs vandet. Men uden helt.

Tirsdag aften havde politi og hjemmeværnsfolk nærmest finkæmmet hele byen, oplyser vagtchef Poul Badsberg tirsdag aften til det nordjyske medie.

Efter midnat natten til onsdag indstillede politiets hundepatruljer eftersøgningen. Det er endnu uvist, om eftersøgningen genoptages onsdag.

Nordjyllands Politi har i forbindelse eftersøgningen opfordret beboerne i Nibe til at være opmærksomme og meget gerne undersøge udhuse og haver.

Henvendelser omkring den eftersøgte rettes til Nordjyllands Politi på tlf. 114.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.