Interesseret? Jan Fogs palævilla sat ned med flere millioner

Har du knap 30 millioner og kroner og råd til at fyre et 373 kvadratmeter store hus op, så har du muligheden for at få egen badebro og bådophal. Se billeder under teksten.
Jan Fog købte boligen på Strandvejen 632 for 2,3 millioner kroner i 1982.
Jan Fog købte boligen på Strandvejen 632 for 2,3 millioner kroner i 1982.
Foto: Scanpix/arkiv

Det var måske en smule optimistisk, da den landskendte og nu afdøde kendis-ejendomsmægler Jan Fogs ejendom blev lagt ud på ejendomsmarkedet.

Den 373 kvadratmeter store luksusejendom på Strandvejen med postnummer i Klampenborg blev sat til 34 millioner kroner.

Men nu, lidt mere end et halvt år efter, er prisen sat over fire millioner kroner med.

- Vi er blevet enige med boet om at barbere godt fire mio. kroner af vores oprindelige pris, fordi boet gerne vil have det hele afsluttet, siger ejendomsmægler Claus Borg til Ekstra Bladet.

Ud over at varetage salget af Jan Fogs hus, var det også ham, der købte Jan Fogs ejendomsmæglerforretning efter vennens død.

Har du de knap 30 millioner kroner, så kan du erhverve en ejendom med blandt andet egen badebro, ophalingsplads til båd, 11 værelser, 150 kvadratmeter kælder og så en grund på 894 kvadratmeter - direkte ud til Øresund.

Dertil kommer så en varmeregning i den tunge klasse. Ejendommen har nemlig energimærket F, hvilket er næst-dårligst på en skala på ni trin.

Jan Fog købte boligen for 2,3 millioner i 1982. Han har gennem tiden flere gange stillet op til interview og fotografering i sin egen bolig.

Se billeder af den vilde bolig i salgsannonce her 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.