betalt indhold

Inspiration: 3 sexstillinger alle par bør dyrke

Du bør supplere missionærstillingen med disse 3 sexstillinger

Efter lang tid i et parforhold kan det være svært at finde på kreative stillinger, når der skal dyrkes lagengymnastik. Missionærstillingen bliver ofte den nemme og hurtige løsning, og derfor er det da også den mest populære stilling af dem alle.

Men mange par kan også have godt af at krydre sexlivet med nogle alternative stillinger. Det kan både forøge spændingen i soveværelset, men også være med til at gøre forholdet til hinanden tættere.

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, da der findes et utal af frække positioner. Vi har derfor, i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, set nærmere på 3 gode sexstillinger, som alle i parforhold bør dyrke lidt mere.

Dette bør være nogle af de faste sexstillinger i dit parforhold

1. Den dyriske: Doggy-style

Doggy-style er den foretrukne sexstilling hos mændene. Det viser en undersøgelse foretaget af det amerikanske magasin, WomensHealth, hvor 800 mænd har deltaget.

Den populære sexstilling vinder point hos mændene, fordi den giver dem følelsen af at tage styringen over kvinden. Det er med til at skrue op for intensiteten og ikke mindst temperaturen i soveværelset.

En anden fordel ved doggy-style er ifølge mændene i undersøgelsen, at manden i denne stilling har det fulde udsyn over sin kvinde.

Som en af mændene i undersøgelsen fortæller: ”Min hustru får altid orgasme i denne position, og så kan man ikke beklage sig over udsigten!”

2. Den intime: Skeen

En anden sexstilling, som er anbefalelsesværdig, er den såkaldte ”side-by-side” position. Her får man lov til at ligge i ske med sin partner, imens man har sex.

Ifølge den amerikanske sexforfatter Ian Kerner er denne stilling særlig god til at skrue op for intimiteten og romantikken på lagnerne. Samtidig mener han, at det er nemt at variere stillingen, alt efter hvornår man ønsker at nå sit klimaks.

Vil man have fuldt udbytte af stillingen, kan man skrue yderligere op for graderne med en fjernbetjent parvibrator. Denne vibrator bæres af kvinden under samlejet, hvor en kombination af kraftfulde vibrationer og pirrende indvendige rotationer, er med til at give begge parter en intens oplevelse.

3. Den eksperimenterende: Sex udenfor soveværelset

Her er ikke tale om en egentlig sexstilling, men snarere en alternativ tankegang til de mange par, som sidder fast i den samme rytme, hvor sex foregår under lagnerne i soveværelset.

Ind imellem kan det blive for kedeligt altid at dyrke sex i soveværelset, og derfor er det en god ide at tænke kreativt. Køkkenbordet, sofaen eller måske oven på vaskemaskinen kan nemlig være jeres nye sted at dyrke sex.

En af mændene i undersøgelsen foretaget af det amerikanske magasin WomensHealth udtaler, at det frække i stillingen er, at manden hele tiden har muligheden for at skifte stilling, hvis bare han er stærk nok. Derfor kræver de kreative stillinger også en del samarbejde og styrke fra begge parter.

Den spontane og ukendte sex fører ikke nødvendigvis til de bedste klimaks, men omvendt er det noget, som alle skal prøve. Spændingen og de mange overraskelser, som det fører med sig, vil kun være gavnligt for sexlivet og parforholdet.

Sådan kan du også pifte parforholdet op

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har også et godt forslag til, hvordan sexlivet bliver endnu bedre. Her forklarer hun, hvorfor der især er én ting, som der altid skal være en fast del af sexrutinerne:

”Du kan eksperimentere nok så meget, og prøve et hav af stillinger af sammen med din partner, men har du ikke dit grundudstyr i orden, bliver det aldrig rigtig godt. Derfor skal man altid sørge for at have en god, silikonebaseret glidecreme klar ved natbordet. Denne kan ikke anvendes sammen med sexlegetøj som er af silikone, hvilket meget er, men er derimod tiltænkt under et almindeligt samleje. For eksempel, kan det være godt at tage i brug ved den anbefalede Doggy-style, da denne godt kan gøre en smule ondt på kvinden, hvis hun ikke er våd nok” forklarer Mathilde Mackowski.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.