Inger Støjberg: Sådan er mænd sexede

Politikeren Inger Støjberg synes, hendes kæreste er noget af det dejligste. Læs her hvorfor:
Inger Støjberg foretrækker en mand, der siger sin mening.
Inger Støjberg foretrækker en mand, der siger sin mening. Foto: Scanpix

Hun har mange meninger. Og hun siger dem gerne højt, selv om det koster både knubs og forsvarstaler. Inger Støjberg, politisk ordfører i Venstre, er ikke en kvinde, der lader en god diskussion gå sin næse forbi … Ej heller en god mand, selvom han viser sig at være lidt af en fartbølle - i hvert fald ifølge nogens opfattelse. 

Inger Støjbergs kæreste Claus er nemlig kronprinsens livvagt. Ja, den livvagt som blev sigtet, efter han kørte kronprinsen over den lukkede Storebæltsbro i stormvejr. En beslutsom handling - og den handlekraftighed, holder Inger Støjberg meget af.

BT har spurgt Støjberg, hvornår hun finder mænd sexede. Og den bramfri politiker svarer, at det gør hun, når mænd ved, hvem de er, og har en god portion humor.

- Ligesom min Claus, Ja, det var ham, der fik sendt Kronprinsen henover Storebæltsbroen i stormvejr, for han er Kronprinsens livvagt. Han er en handlingens mand, det ligger fast, siger den rødhårede V-kvinde, der siden efteråret 2013 har dannet par med Claus, som hun også roser for ikke at frygte at tage en beslutning og stå ved den.

Der skal være kraft bag ordene

Det modsatte - mænd som ikke står ved deres ord - dem bryder Inger Støjberg sig ikke om. Det er faktisk decideret usexet, fortæller hun til BT:

-
Jeg vil meget hellere være uenig med en mand, der står ved sine ord, end en mand, der føjer sig og taler mig efter munden. Mænd, der bare dalrer rundt og ikke kan beslutte sig, kan godt pakke sammen.

Det er ikke kun sine oplevelser, hvad angår mænd, Støjberg deler med BT's læsere. Hun fortæller også om sit livs værste madoplevelse. Den fik hun, da hun var på besøg i Mongoliet med Fødevareudvalget. Her måtte hun gumle sig igennem en hel søpølse, fordi hun havde været lige lovlig frisk.

Hun så, at søpølsen var på aftenens menu og spurgte tolken, om hun måtte tage billeder af den. Og på nul komma fem fik tolken fortalt ministeren i Mongoliet, at Inger synes sådan en søpølse var fantastisk.

Det betød en ting. Hun var nødt til at spise den og køre den ned med yoghurtdrik. En mægtig uheldig kombination:

- … Der var yoghurtdrik til, og jeg kan sige, at søpølse og yoghurt udgjorde en utrolig uheldig alliance i maven i løbet af natten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.