Inger Støjberg: Forelsket i gammel skolekammerat

Den rødhårede Venstrepolitiker blev skilt i 2012, men har fundet lykken igen i Claus, der lige som hende voksede op i Hjerk i Nordjylland.
Ingen Støjberg blev skilt i 2012, men har fundet en ny kærlighed i form af Claus, som hun kender fra sin hjemegn.
Ingen Støjberg blev skilt i 2012, men har fundet en ny kærlighed i form af Claus, som hun kender fra sin hjemegn. SCANPIX arkiv

Som omdisktuteret landspolitiker kan man godt få brug for en solidt skulder at støtte sig til på hjemmefronten. Og sådan en har Venstres Inger Støjberg fundet sig.

BT bragte i påsken et stort portræt-interview af damen med de skarpe holdninger. I artiklen løftede Inger Støjberg også sløret for lidt af sit private liv.

Venstres rødhårede profil blev skilt i 2012. Ægteskabet holdt i seks år, og selv om hun ikke har lyst til at gå i detaljer, så skriver BT at man på hende fornemmer, at skilsmissen - som for de fleste andre - var et personligt nederlag - en drøm der brast.

Heldigvis har Inger Støjberg fundet lykken igen - og det er i skikkelse af Claus, der er livvagt og ansat i Politiets Efterretningstjeneste.

Glad papmor til to børn

Hun fortæller til BT, at de to kendte hinanden hjemme fra fødebyen Hjerk, hvor han gik en klasse over hende i skolen. De mødtes igen på Christiansborg gange - og sød musik opstod. Claus har to børn - 42-årige Inger Støjberg har ingen. Hun er glad for sin nye rolle som papmor og siger til BT, at det nu gået op for hende, hvor "berigende børn er".

- Det har jeg været længe om at indse. Claus’ børn på otte og 12 år har en alder, hvor det er sjovt, og man kan lave rigtig mange ting siger hun til BT.

Politikeren og PET-vagten deler dog ikke dyne hver nat. Han bord nord for København, mens hun har sit hus i nordjyske Hadsund.

Og at Claus flytter ind i huset i Hadsund med sine børn, ligger ikke lige for. Inger Støjberg vil ikke selv flytte fra Jylland, hvor hun er blevet valgt til Folketinget siden 2001. Så ind til videre får hun og kæresten ikke navnet på den samme postkasse.

Læs hele interviewet her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.