Ingen hjælp fra Sharapova til Wozniacki

Caroline Wozniacki skal vinde et sæt mod Petra Kvitova for at sikre sig en plads i semifinalen ved WTA Finals.
Caroline Wozniacki skal vinde et sæt mod Petra Kvitova for at sikre sig en plads i semifinalen ved WTA Finals.
Caroline Wozniacki skal vinde et sæt mod Petra Kvitova for at sikre sig en plads i semifinalen ved WTA Finals. Foto: MDB/AP

Trods sejre over Maria Sharapova og Agnieszka Radwanska i gruppespillet ved tenniskvindernes sæsonfinale WTA Finals i Singapore er Caroline Wozniacki endnu ikke sikret en plads i semifinalen.

Men den tidligere danske verdensetter har gode chancer for at avancere, når hun fredag møder Petra Kvitova i den sidste gruppekamp.

Vinder Wozniacki bare et sæt over den tjekkiske verdenstreer, er danskeren sikker på at slutte på en af de to øverste pladser i gruppe Hvid, men nogen let opgave bliver det ikke.

Kvitova blæste torsdag verdens nummer to, russiske Maria Sharapova, ud af banen med imponerende 6-3, 6-2.

Dermed kom Kvitova flot igen, efter at hun havde tabt sin åbningskamp til Radwanska, som tidligere torsdag tabte til Wozniacki.

Havde Sharapova vundet over Kvitova, så var Wozniacki sikret en plads en semifinalen inden Kvitova-kampen.

Faktisk har alle spillere i gruppen fortsat mulighed for avancement, men det ser meget svært ud for Sharapova efter to nederlag i to kampe. Hun har brug for en storsejr over Radwanska fredag.

Både Wozniacki, Kvitova og Radwanska kan ende på to sejre og et nederlag hver, når fredagens kampe i gruppen er spillet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.