Ingen har set ham: 21-årige Frederik sporløst forsvundet

Politiet har ikke fået nogle henvendelser i sagen om Frederik Mathias Haar, der i sidste uge forsvandt efter en bytur i Aalborg.
Frederik Mattias Haar forsvandt natten til onsdag. Han er sidst set på overvågningsbilleder fra området ved Jomfru Ane Gade i Aalborg.
Frederik Mattias Haar forsvandt natten til onsdag. Han er sidst set på overvågningsbilleder fra området ved Jomfru Ane Gade i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi

De pårørende til Frederik Mathias Haar gennemlever i disse dage et sandt mareridt. Den 21-årige Frederik forsvandt i sidste uge efter en bytur i Aalborgs Jomfru Ane Gade, og siden har han været som sunket i jorden.

Nordjyllands Politi har her mandag morgen ikke fået en eneste henvendelse i sagen.

- Og vi har intet spor efter den unge mand, siger vagtchef Bent Højgaard, Nordjyllands Politi, til Nordjyske.dk.

Den 21-årige Frederik Mathias Haar var i Aalborg med venner fra sin efterskole i Slagelse. Han kommer fra Aarhus, men var i Aalborg på studietur.

Han forlod spisestedet Burgers i Jomfru Ane Gade tidligt onsdag klokken 2.25. Overvågningsbilleder fra området er det sidste spor af ham. De viser, at han gik fra Jomfru Ane Gade ad Bispensgade mod øst.

Flere hundrede mennesker fra den private eftersøgnings-organisation Missing People ledte i går efter Frederik - uden resultat.

Missing People fortsætter i dag med at lede:

"Efter en lang eftersøgningsdag i Aalborg, hvor en stor del af byen er afsøgt, desværre uden held, fortsætter vi nu langs havnefronten," skriver Missing People på sin Facebook-side, hvor tid og sted for eftersøgningens start vil blive offentliggjort.

Frederik beskrives således:

  • 180 centimeter høj
  • Spinkel af bygning
  • Kort, lyst hår
  • Tatovering på højre arm
  • Dan han forsvandt, var han iført sort jakke med hætte og skolelogo Gerlev med hvid skrift samt i mørkblå trøje og cowboybukser

Nordjyllands Politi håber på en henvendelse i sagen på telefon 114.

Frederik Mattias Haar er fra Aarhus, men var på studietur i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.