Ingen fine fornemmelser: Prins sov med lokale

Selv om han er vant til lidt finere gemakker, så valgte den britiske prins Harry at sove hos en lokal familie i Nepal.
Prins Harry er på besøg i Nepal.
Prins Harry er på besøg i Nepal. Foto: Andrew Parsons/Zumapress.com

Kingsize-senge, tykke gulvtæpper og roomservice var skiftet ud med hjemmelavet nepalesisk mad og et langt mindre prangende sovested for den 31-årige prins Harry, da han valgte at sove hos en lokal familie på sin tur til Nepal. Det skriver Hello! Magazine.

I landsbyen Leorani blev prinsen budt hjerteligt velkommen med en smuk ceremoni, før han fik serveret traditionel nepalesisk mad af en familie, der havde tilbudt at åbne deres hjem for ham.

Mangali Tamang og hendes svigerdatter, Guan Shobra Tamang, bor for foden af Himalaya-bjerget, og det lille hjem i landsbyen blev dermed omdrejningspunkt for en stor begivenhed, da prinsen blev og overnattede.

Magasinet Hello! beskriver, hvordan prinsen virkede afslappet, da han sad ved siden af familien og spiste. Allerede før han besøgte familien havde prinsen ifølge magasinet meldt ud, at han ikke ville sove på hotel, fordi han hellere ville bo sammen med nepaleserne, der i hans øjne har vist stor styrke siden, de blev ramt af jordskælv sidste år.

Med sit besøg i Nepal går den unge prins Harry i fodsporene på blandt andet sin farmor, dronning Elizabeth II og sin far, prins Charles, der også har været på officielle rejser til landet.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.