Indvandrer jagtes efter knivoverfald

En 42-årig grønlænder er stadig i livsfare efter et knivoverfald i Århus. Politiet efterlyser en ung indvandrer, som vidner har set løbe fra stedet.

Lægerne på Århus Sygehus har hele natten kæmpet for at redde en 42-årig grønlænders liv. Han er blevet genoplivet flere gange i løbet af natten og befinder sig her til formiddag stadig i livsfare, men hans tilstand skulle være stabil.

Den 42-årige grønlænder blev lørdag aften stukket ned med en kviv eller skruetrækker på en parkeringsplads i Tilst ved Århus.

Politiet har indkaldt forstærkninger i jagten på gerningsmanden.

- Vi ved intet om, hvorfor han blev overfaldet. Det har ikke været muligt at afhøre den 42-årige, men flere vidner har fortalt, at de så en dreng af udenlandsk oprindelse løbe fra stedet, og det spor følger vi blandt andet, siger politikommissær Jens Peter Andersen fra Østjyllands Politi til Avisen.dk.

Politiet efterlyset nu den unge indvandrer, der blev set løbe fra stedet. Han beskrives som 15-16 år, 160 centimeter høj og mørkt hår. Han var iført en rød- og sortstribet hættetrøje. Østjyllands Politi kan kontaktes på 87 31 14 48.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.