Inden finale i tv-show: Nu bestemmer Mille Dinesen

Når den traditionelle freestyle skal planlægges, har nydanseren Mille Dinesen fået en smule medbestemmelse.
Traditionen tro skal finaleparrene i Vild med dans fremføre en freestyle til finalen på fredag, og her har Mille Dinesen fået lov til at bestemme.
Traditionen tro skal finaleparrene i Vild med dans fremføre en freestyle til finalen på fredag, og her har Mille Dinesen fået lov til at bestemme. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Normalt er det nydanseren, der skal læres op af den professionelle danser i Vild med dans. Sådan har det da også været ind til nu hos skuespillerinden Mille Dinesen og hendes partner Mads Vad.

Men i denne uge ser det altså anderledes ud.

Som altid skal de to finalepar nemlig danse hver deres freestyle på finaleaftenen, og her er der lidt mere frie rammer, end der normalt er, når parret træder ind på dansegulvet fredag aften.

Derfor har rollerne også været en smule anderledes til træningen i finaleugen.

- Jeg har bestemt lidt mere, end jeg plejer, fortæller hun.

- Det har jo været en bunden opgave de andre uger, men nu kan vi næsten gøre, hvad vi vil, siger skuespillerinden.

Parrets freestyle kommer til at indeholde et helt bestemt budskab, som Mads Vad mener, ikke ville komme til udtryk på samme måde, hvis Mille Dinesen ikke havde været med til at bestemme.

- Jeg vil jo virkelig gerne have alle Milles tanker og idéer, og hvad hun synes skal med. Det ville slet ikke blive lige så godt, hvis jeg bare sagde, hvad Mille skulle gøre her, fortæller Mads Vad.

- Normalt er der så faste rammer, at jeg kunne bilde Mille ind, at hun skulle stå og hoppe i et minut, og så ville hun tænke, at det nok var sådan, man skulle danse en slowfox, griner han.

Men sådan er det altså ikke i den her uge.

Danseren, der to gange tidligere har vundet Vild med dans, ved derfor, hvad der skal til for, at en freestyle bliver god. Ifølge ham skal den være både anderledes, kreativ og gerne have en skør idé og et godt budskab.

Ud over deres freestyle skal parret danse en showdans med en gruppe professionelle dansere, og så skal de svinge hofterne til en salsa for anden gang denne sæson.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.