Iltre Line Kessler: Slut med at banke hundehadere

Bryggens kendte brystdronning har lært at styre sit temperament.
Linse Kessler er dyrenes ven. Hun har selv to hunde - retriveren Jytte og Chino, der er en engelsk stafford shire bullterrier.
Linse Kessler er dyrenes ven. Hun har selv to hunde - retriveren Jytte og Chino, der er en engelsk stafford shire bullterrier. Scanpix - arkivfoto

Linse Kessler har et blødt punkt for hunde. Når det kommet til de firbenede, er hendes kærlighed så stor, at det fint matcher størrelsen på hendes berømte attributter.

Mikkel Kesslers berømte søster er desuden kendt for at have et meget voldsomt temperament - så voldsomt, at det flere gange har sendt hende i fængslet for at afsone domme for vold.

Men selvom kærligheden til hunde er stor og temperamentet kan slå gnister, så bedyrer Linse i dag, at hun ikke kunne finde på at pande en hundehader ned.

"For 15 år siden ville jeg nok have delt kindkager ud," skriver Linse i dag i sin brevkasse i Ekstra Bladet, hvor en af hendes mange fans vil vide, hvordan brystbomben reagerer, når hun møder folk, der ikke deler hendes syn på dyrevelfærd og loven om hunderaceforbud, som Linse hader.

Linse Kessler erklærer, at hun i dag er anderledes. Hun er med egne ord moden, sød og lettere fornuftig - og frem for at lade næven tale foretrækker hun i dag at diskutere på et fornuftigt grundlag.

Hendes kamp mod raceloven fortsætter ufortrødent. Som Linse Kessler ser det, er loven skyld i, at tusindvis af fredelige og uskyldige hunde har mistet livet, fordi de tilhøre en af de ulovlige racer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.