Ikke set siden lørdag: Har du set 15-årige Mads?

Nordjyllands Politi efterlyser en 15-årig dreng, der ikke er set siden lørdag.
Politiet efterlyser nu en 15-årig dreng fra Nordjylland.
Politiet efterlyser nu en 15-årig dreng fra Nordjylland.

Opdateret: Den 15-årige dreng er nu dukket op igen. Det er hans forældre, der har fundet ham hos nogle bekendte, siger vagtchef Karsten Kjær fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

En 15-årig dreng forlod lørdag sin bopæl i Frederikshavn.

Siden har hans familie ikke set ham, og han har heller ikke givet lyd fra sig i form af telefonopkald. Derfor efterlyser Nordjyllands Politi ham nu.

Drengens navn er Mads Hjorth Lorenzen. Nordjyllands Politi beskriver ham som "dansk af udseende, 175 centimeter høj, almindelig kropsbygning og brunt kort hår". Han var iført jeans, en hvid T-shirt med knapper, en sort softshell-jakke og røde sko.

Foto: Privat. Mads Hjorth Lorenzen er ikke set siden lørdag.

Også i hovedstaden leder politiet efter en forsvunden person. Her drejer det sig om en 51-årig mand, som ved 2-tiden natten til mandag forlod Amager Hospital.

Der er endnu ikke noget nyt om manden, der beskrives som "lille og spinkel". Han er iført cowboybukser og en sort skindjakke. Politiet nævner desuden, at personen "virker forvirret".

Til gengæld er en 12-årig dreng, der søndag ved 18-tiden gik hjemmefra, mandag morgen blevet fundet i god behold hos en kammerat i Rødovre.

Det oplyser Københavns Politi i en Twitter-besked mandag morgen. Politiet havde tidligere udsendt en efterlysning på drengen, der bor på Nørrebro.

- Han er på vej hjem nu. Tak til alle, der bekymrede sig, skriver politiet.

 

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.