Ida Auken røber: Var selv involveret i blodig ulykke

Politikeren kom selv til skade under weekendens dramatiske ulykke, der gik hårdt ud over et ukendt ældre ægtepar.
Ida Auken er bekymret for, om et ældre tilskadekommet ægtepar mon er okay.
Ida Auken er bekymret for, om et ældre tilskadekommet ægtepar mon er okay. Polfoto

Ikke kun et ældre ægtepar kom til skade i lufthavnen i Dubai her i weekenden. Den radikale Folketingspolitiker Ida Auken slog sig også selv, røber hun på Facebook i den meget lange tråd, der er under hendes efterlysning af det ældre ægtepar.

Ida Auken slap dog billigt i forhold til det ældre ægtepar, der ifølge Auken efter et fald på en rulletrappe i lufthavnen blødte og slog sig så voldsomt, at de blev hentet af en ambulance.

"Jeg slap med et sår på benet, en bukket kuffert og knust iPad skærm, og det betragter jeg som meget billigt i forhold til de to, der faldt," skriver Ida Auken.

Faldt som domonibrikker

Af at læse tråden, hvor også et andet øjenvidne fortæller om hændelsen, får man det indtryk, at passagererne nærmest faldt som domino-brikker på rulletrappen.

Men værst gik det tilsyneladende ud over ægteparret, som Ida Auken ikke har kunne få ud af sine tanker, fordi de virkede så tilskadekomne og chokerede.

Passagererne havde fløjet med Norwegian, men her oplyser informationschef Johan Bisgaard Larsen, at selskabet får yderst svært ved at finde ud af, hvad der er sket med det ældre ægtepar. Håndtereingen af dem er overgået til de lokale myndigheder.

Ida Aukens efterlysning er i skrivende stund blevet delt 793 gange. Hun oplyser for øvrigt på Facebook, at hun ikke vil svare på mediernes henvendelser om sagen, da hendes efterlysning "ikke er tænkt som en nyhed i medierne."

Læs Ida Aukens facebook-efterlysning her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.