Hvidt: Nu gælder det gruppefinalen i Barcelona

Kasper Hvidt glæder sig over de to point mod Besiktas og ser nu frem mod nye opgaver i Champions League.
Kasper Hvidt blev pillet ud undervejs, men var med til at hive sejren hjem for sit hold i slutfasen af kampen mod Besiktas.
Kasper Hvidt blev pillet ud undervejs, men var med til at hive sejren hjem for sit hold i slutfasen af kampen mod Besiktas. Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO

Facit og de to point var det vigtigste for KIF Kolding Københavns målmand Kasper Hvidt efter 34-31-sejren over Besiktas i mændenes Champions League i håndbold.

At spillet ikke vandt skønhedspriser, og at forsvaret slet ikke levede op til vanlig standard, betød mindre.

- Vi skulle have de to point, og det fik vi, og så parkerer vi Champions League i et par måneder og ser frem til en supersjov kamp i Barcelona, hvor vi spiller om førstepladsen, siger Kasper Hvidt.

Han indrømmer, at kampen blev tættere, end mange forventede, men giver også cadeau til den undertippede modstander fra et land, man normalt ikke forbinder med håndbold.

- Vi mødte en modstander, der generede os og rent faktisk spillede udmærket håndbold.

- Det er glimrende spillere, som vi kender fra den tyske og spanske liga, og vi kommer formentlig til at se mere til dem fremover, siger Hvidt.

Han peger selv på Bo Spellerberg som kampens bedste spiller.

- Bo var eminent god på et niveau, han ellers ikke har ramt den seneste måneds tid.

- Men det havde måske også noget at gøre med, at han vidste, at ansvaret hang på hans skuldre i dag, siger målmanden og hentyder til, at Koldings bagkæde var svækket af skadede Lasse Anderssons fravær.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.