Hvad er særligt ved dig? - Jeg er en prins

Den britiske prins William havde taget humoren med, da han deltog i et seminar mod mobning i folkeskolen.
Hvis nogen skulle være i tvivl, så er der altså noget særligt ved prins William.
Hvis nogen skulle være i tvivl, så er der altså noget særligt ved prins William. Foto: Hugo Burnand/AP

Nogle er gode til at tegne, andre er søde venner - alle har noget, der gør dem til noget særligt.

Det er idéen bag en årelang antimobningskampagne i Storbritannien. Kampagnen er en del af Diana Award, der er en fond stiftet af den afdøde prinsesse Diana, der hjælper unge mennesker med at finde mod og opmuntring på flere forskellige områder.

I forbindelse med anti-mobningskampagnen prins William besøgt en skole til en workshop, der skal få børn til at værdsætte det, der adskiller dem fra andre.

I den forbindelse skulle alle skrive en seddel om, hvad der gør dem anderledes og til noget særligt, og her havde Dianas ældste søn i den grad taget humoren med i skole.

- Jeg er en prins, stod der på hans tavle til alles morskab, skriver Metro News.

Ud over arbejdet med at styrke hver enkelt elev, har Diana Award også over 16.000 elever, der hver dag er antimobningsambassadører på 3000 skoler i Storbritannien og Irland, hvor de med udgangspunkt i fondens antimobningsfilosofi skal hjælpe til en bedre skoledag.

Du kan se prinsens humoristiske skriblerier på den officielle Instagram-side for prins William og hertuginde Kate her: https://www.instagram.com/p/-_mCgMqZBP/?taken-by=kensingtonroyal

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.