Husker du Sidney Lee? Det laver han nu

Sidney Lee, tidligere reality-stjerne, lever i dag mest af at lave internet-tv.
Da dette billede blev taget af Sidney Lee i sommeren 2012 blev det lagt ind i billedsystemet som "Sidney Lee, realitystjerne". I dag ses Sidney sjældent med sin røde bandana. 
Da dette billede blev taget af Sidney Lee i sommeren 2012 blev det lagt ind i billedsystemet som "Sidney Lee, realitystjerne". I dag ses Sidney sjældent med sin røde bandana.  Foto: Scanpix/arkiv

Kan du huske ham? Kan du huske Sidney Lee? Hvis ikke, så er det dansk reality-tv's grand old man. Han blev født en januar-dag i 1979 og fik navnet Sidney Hassel Hansen.

Han satte reality-scenen i 2007, og Sidney Lee er hans kunstnernavn. Han er, i følge Wikipedia, den dansker, der har medvirket i flest i reality-shows.

Han er desuden blevet beskrevet som et "mediefænomen" og en "kultfigur i det danske mediebillede".

Men hvad laver han?

Metroxpress har undersøgt sagen og kontaktet og interviewet den tidligere reality-stjerne over facebook. 

- Jeg laver internet-tv. Mest gaming, det sidste jeg lavede var med Bobby, fra Bobby og Ruben. Det ligger på Youtube, svarer Sidney Lee Metroxpress og bedyrer, at det kan han godt leve af.

- Ja, det kan jeg. Jeg arbejder kun få gange om måneden nu.

I følge Sidney Lee toppede reality som fag i 2010 og er i dag temmeligt dødt. Han mener således ikke, at hverken Amalie, Linse eller alle wanna be'sne i "Landmand søger kærlighed", "De unge mødre" eller "Luksusfælden" får opmærksomhed, som kommer i nærheden af de store dage i slut-nullerne.

Sidney Lee sørger for, at han ikke får opmærksomhed. I følge chatten med Metroxpress, så har han ni ud af ti gange solbriller, cap, og hættetrøje på, når han sniger sig ud fra bopælen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.