Husker du 'Elskovspony'? Her er Noam Halby i dag

Han er tidligere forsanger i det populære band Johnny Deluxe, og nu er han tilbage med et nyt projekt i samarbejde med sin voksne søn. Hør og se deres første udspil her:

Han er lækker, fræk og brandgod til at få gang i festen ... Noam Halby, og nu er han tilbage med ny musik.

LÆS OGSÅ: Korn kan være skyld i din acne og urenheder

Vi kender ham fra gruppen Johnny Deluxe, der gik i opløsning i 2012 - deres helt store hits var sange som "Elskovspony" og "Vi vil ha'mer" ... og til de, der rent faktisk vil have mere, så er der nu en ny single på gaden fra sangerens nyeste projekt, skriver gaffa.dk.

LÆS OGSÅ: GUIDE: Her Mikkel Behas bedste rejse-råd

Noam Halby har samlet en flok drenge, der tilsammen kalder sig Billy The Fit, og debutsinglen hedder "Magical Feet" Og der er både magiske fødder og dansetrolde i musikvideoen, som du selv kan se i videoen på You Tube.

Med far på job

En af drengene i den flok, som sangeren har samlet, er faktisk Noams egen 22-årige søn Rasmus.

Han er gået i sin fars fodspor og spiller trommer, som du også kan se i videoen. Og ja, du vidste det måske ikke lige, men Noam Halby har altså en voksen søn, udover den næsten 3-årige Milas, han har med sin partner Katrine Bonde.

De to fandt sammen, da de dansede sammen i "Vild med dans" i 2009 - og det er der kommet en baby og en forlovelse ud af, brylluppet venter stadig ... men lige nu er det altså sønnen Rasmus, Noam danser med i den nye video.

LÆS OGSÅ: Frække film gør os bedre i sengen


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.