Hurtig Magnussen ramte fugl i træning

Kevin Magnussen satte femtehurtigste tid i fredagens første træning, men meldte om sammenstød med en fugl.
McLarens danske kører Kevin Magnussen måtte i pit efter at have ramt en fugl under fredagens første træning i Rusland.
McLarens danske kører Kevin Magnussen måtte i pit efter at have ramt en fugl under fredagens første træning i Rusland. Foto: Shuji Kajiyama/AP

Kevin Magnussen og hans teamkammerat Jenson Button kørte stærkt i fredagens første træning ved det russiske Formel 1-grandprix nær vinter-OL-byen Sotji.

Kevin Magnussen satte femtehurtigste tid, mens hans britiske teamkammerat i McLaren var tredjebedst, lige efter de to Mercedeskørere Nico Rosberg og Lewis Hamilton.

Der var kun 65 tusindedele af et sekund mellem Rosberg og Hamilton. Mellem Jenson Button og den danske Formel 1-rookie sneg den tidligere verdensmester Fernando Alonso i Ferrari sig ind.

Kevin Magnussen oplevede et lidt usædvanligt problem undervejs på den russiske bane, som er blandt de længste i grandprix-serien.

- Jeg har ramt en fugl, rapporterede han over radioen til McLaren-folkene, efter en halv time.

Danskeren blev straks kaldt tilbage i pit, men vendte tilbage på banen, og der var ingen rapporter om problemer med hverken Magnussen eller hans bil.

Marussia-teamet kører kun med én bil i Sotji af respekt for franskmanden Jules Bianchi, som forulykkede i det japanske grandprix i sidste weekend.

Briten Alex Chilton, som kører den enlige Marussia-bil blev, nummer 21 og sidst i den første træning.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.