Hun er 'Vild med dans'-favorit: ”Det er helt vildt"

Bookmaker har udråbt en favorit til den samlede sejr i ’Vild med dans’.
- Jeg tror ikke, at udseende giver flere stemmer. Men fra tidligere sæsoner har jeg set, at man får rigtig meget kredit for at fremstå så oprigtig som overhovedet muligt, siger Stephania Potalivo.
- Jeg tror ikke, at udseende giver flere stemmer. Men fra tidligere sæsoner har jeg set, at man får rigtig meget kredit for at fremstå så oprigtig som overhovedet muligt, siger Stephania Potalivo. Foto: Privat/Instagram

Blækket på den komplette deltagerliste til årets ’Vild med dans’ er knap nok tørt, men allerede nu tilbyder Danske Spil væddemål til danskere, der drister sig til at spille på, hvem der løber med sejren i TV2’s populære dansekonkurrence.

Blandt de 12 deltagere er skuespilleren Stephania Potalivo favorit til den samlede sejr, lyder vurderingen fra Danske Spil. Det kommer dog helt bag på den 28-årige Sjit Happens-stjerne.

- Det er da bare helt vildt. Altså, hvad siger man? Tak! Jeg vil prøve at lade være med give det for meget opmærksomhed lige nu. Lige nu er det bare vildt at skulle i gang. Det er lang tid siden, jeg været så spændt på noget som det her, siger hun til Avisen.dk og fortsætter:

- Det er så unik en oplevelse at få lov til at være i det her univers og lære at danse med professionelle. Det er jeg virkelig glad og taknemmelig for, siger Stephania Potalivo.

I komedie-serien 'Sjit Happens' på TV2 Zulu spiller Stephania Potalivo blandt andet over for komikeren Ruben Søltoft (tv.)

Danske Spil giver kun pengene tre gange tilbage, hvis Stephania Potalivo triumferer i konkurrencen. Hun er skarpt forfulgt af sangerinden Sharin Foo, der giver pengene fire gange igen, mens der er et lidt større hop ned til næste danser, cirkusartisten Patrick Berdino, der giver odds 8.

Udseendet giver ikke stemmer

Danske Spil begrunder deres favorit-valg med, at Stephania Potalivo som skuespiller er vant til at stå på en scene, ligesom hun også har udseendet med sig. Sidstnævnte kan få flere mandlige seere til at stemme på hende, lyder det. Men det er Stephania Potalivo ikke enig i.

- Jeg tror ikke, at udseende giver flere stemmer. Men fra tidligere sæsoner har jeg set, at man får rigtig meget kredit for at fremstå så oprigtig som overhovedet muligt, siger Stephania Potalivo.

Hun medgiver dog, at man som skuespiller kan have nemmere ved at indleve sig i dansen.

 

Danske Spils Vild med dans-odds:

Stephania Potalivo odds 3,00

Sharin Foo odds 4,00

Patrick Berdino odds 8,00

James Sampson odds 10,00

Karen Mukupa odds 10,00

Sami Darr odds 15,00

John ‘Faxe’ Jensen odds 15,00

Katrine Fruelund odds 18,00

Rasmus Jarlov odds 20,00

Søs Egelind odds 28,00

Chris Chrisoffersen odds 45,00

Ena Spottag odds 45,00

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.