Hovsa! Tusindvis af dankort lukket ved en fejl

Er du kunde hos Danske Bank, så tjek lige om der ligger en sms fra banken, før du bruger dankortet. Ellers risikerer du, at det bliver spærret på grund af en fejl.
Det er en IT-fejl hos Danske Bank, der betyder, at mere end 15.000 personer risikerer at få deres hævekort spærret.
Det er en IT-fejl hos Danske Bank, der betyder, at mere end 15.000 personer risikerer at få deres hævekort spærret. Colourbox

Over 15.000 danskere risikerer at stå med indkøbene i favnen og en lang næse. For på grund af en fejl har Danske Bank spærret deres visa-dankort. Det skriver Finans.dk.

- Ved en fejl har vi elektronisk sendt de pågældende kort til sletning, og nu forsøger Nets så at udbedre fejlen for os, siger Peter Kjærgaard, souschef i Danske Bank til Finans.dk

IT-fejlen er sket i nat, og den betyder, at de ramte risikerer at få deres kort spærret, hvis de bruger det i en forretning, til mobilepay eller i en hæveautomat.

Banken har sendt en sms ud for at advare de personer, som risikerer at blive ramt af fejlen. De er endnu ikke klar over, hvor mange, der rent faktisk har fået spærret deres hævekort.

Men der er travlt i kundeservice, lyder det fra Danske Bank, som lover, at de hurtigst muligt vil sende et nyt kort til de kunder, der har fået det gamle spærret.

- Så snart fejlen er rettet, får de berørte kunder en ny sms, siger Peter Kjærgaard til Finans.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.