Hov: Familie på ferie glemte treårig datter på rasteplads

Lille pige blev efterladt ved motorvej. Efter 150 kilometers kørsel opdagede forældrene, at hun manglede.
Treårig pige blev efterladt på rasteplads af familie på vej på ferie ved Cote d'Azur (billedet).
Treårig pige blev efterladt på rasteplads af familie på vej på ferie ved Cote d'Azur (billedet). Foto: www.colourbox.com/free

En fransk familie på vej på ferie ved den franske riviera havde åbenbart så travlt med at komme frem til sand og hav, at den glemte sin treårige datter under et stop på en rasteplads.

Først efter at have kørt mere end 150 kilometer gik det op for forældrene, at de havde "glemt" datteren, oplyser politiet.

Og de bemærkede det først efter at have hørt en efterlysning i fransk radio.

Andre bilister havde søndag omkring frokosttid fundet barnet alene på en rasteplads ved motorvejen A7 nær byen Loriol i det sydlige Frankrig.

Pigen kunne kun fortælle, at hun havde en bror og en søster, samt at hun "skulle til stranden", da hun så "fars bil køre væk", oplyser en politibetjent til nyhedsbureauet AFP.

Barnets forældre blev efterlyst i radioudsendelser, og det fik familien til at kontakte politiet og køre tilbage til rastepladsen.

- Familien havde da passeret Aix-en-Provence 150 kilometer derfra og var på vej mod Saint-Rafael. Ingen af dem havde bemærket, at pigen ikke var der, siger betjenten.

Søndag aften blev forældrene udspurgt af politiet på den station, hvor barnet blev passet.

- Nu må vi høre, hvad de har at sige og tale med anklageren for at se, om det er noget, der skal gås videre med, tilføjer gendarmen.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.