Hov: Bilist kørte i havnen i Aalborg

En bilist overså torsdag morgen en kajkant og endte i havnen.

Se flere videoer på Localeyes.dk
Henter afspiller ...
Se flere videoer på Localeyes.dk

Igen er en bil kørt i havnen i Aalborg - denne gang røg køretøjet i kanalen ved Vestre Havnepromenade vest for Limfjordsbroen. Det fortæller DR P4 Nordjylland.

Uheldet skete torsdag morgen.

Føreren fik hurtigt reddet sig ud af bilen og kom selv op af det kolde vand, fortæller politiets vagtchef Poul Badsberg til radiostationen. Føreren var en 26-årig mand, som kørte fra centrum ad Vestre Havnepromenade i retning mod vest og altså overså kajkanten fuldstændig.

Den 26-årige er kørt på sygehus til undersøgelse og har fået taget en blodprøve for at tjekke, om der var tale om spirituskørsel.

Bilen endte på bunden af kanalen, og omkring klokken 9 torsdag morgen fik Falck og mandskab fra Nordjyllands Beredskab hævet bilen og sat den på en ladvogn. Den bliver kørt direkte til skrotning, siger vagtchef Poul Badsberg til DR P4 Nordjylland.

Det er sket flere gange inden for de senere år, at folk er kørt i havnen på Aalborgs moderniserede havnefront, der rummer kanaler og indhak. Blandt andet druknede en 45-årig mand i 2012, da han kørte sin bil ud over en trappeafsats et andet sted på havnen en mørk januaraften.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.