Hoppede du på denne aprilsnar?

Nej. Jógvan Joensen har ingen planer om at stille op for Alternativet til det kommende valg.
Colourbox

Når X Factor-stjernen Jógvan Joensen om kort tid flytter til Danmark, bliver det ikke kun for at smøre danskernes øregange med vellyd. Den 25-årige færing, der de sidste mange fredage har sunget sig til tusindvis af sms-stemmer, går nu også efter danskernes krydser i stemmeboksen. Han stiller nemlig op for det nystiftede parti Alternativet til det kommende folketingsvalg.

Sådan kunne man tidligere i dag læse på Avisen.dk.

Men den 25-årige færing, der godt nok har planer om at flytte til Danmark, har - så vidt vides - ingen planer om også at sætte gang i en politisk karriere.

Historien var, med Jógvan Joensens og Alternativets egen godkendelse, nemlig blot en aprilsnar.

LÆS OGSÅ: Er du blevet snydt? Her er avisernes aprilsnar-historier

Dermed var Avisen.dk's historie om X Factor-stjernen også kun en ud af flere mere eller mindre bizarre historier, der i dag har floreret i medierne.

Blandt andet har du kunnet læse, hvordan Morten Olsens afløser angiveligt skulle være en kvinde, og hvordan prinsgemalens kontrafej skulle være at finde på den 20-krone, som nationalbanken sender ud i anledningen af dronningens 75 års fødselsdag.

Hvis du ikke fik læst Avisen.dk's aprilsnar, kan du finde den her: X Factor-stjerne: Jeg vil i Folketinget for Alternativet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.