Holst mobbes på Twitter: Se de spydige drillerier

Alle har en holdning til forsvarsminister Carl Holsts afgang. På twitter har journalister og politikere gjort sig muntre på den afgående ministers vegne.
Det var da den bedste beslutning, Carl Holst har truffet i hele sin tid som minister, tweeter Pernille Skipper
Det var da den bedste beslutning, Carl Holst har truffet i hele sin tid som minister, tweeter Pernille Skipper Foto: Scanpix arkiv

Politikere, meningsdannere og journalister har hele dagen i dag stået på tæerene af hinanden for at kommentere på forsvarsminister Carl Holst afgang fra ministerposten.

Vi har samlet et par af de mest muntre indlæg fra Twitter.

DR2-vært Martin Krasnik tager prisen for det mest spydige tweet med henvisning til det hurtigste selvmål i historien. En tvivlsom ære, der i fodboldsammenhæng, indtil nu har tilhørt en bosnier ved navn Sead Kolašinac.

Også chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen har gjort sig sjov på Carl Holst bekostning.

"Løkke mener det er uklart hvad der er 'op og ned' omkring Holst. Herfra ser det ud som om det helt klart er ned!," skriver han i et Tweet.

Enhedslistens nye spidskandidat, Pernille Skipper, nøjes med et kort og tørt, men sarkastisk tweet:

Hvem bliver ny forsvarsminister?

Det er endnu usikkert, hvem der skal overtage posten som forsvarsminister efter Carl Holst. Men det bliver i hvert fald ikke tidligere forsvarsminister Søren Gade, som tidligere på dagen pure afviste, at han er interesseret.

P3 er til gengæld kommet med et par friske bud på, hvem der kunne løfte opgaven. Døm selv.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.