Hollywood-stjerne takker ja til dansker

"Under sandet"-instruktøren Martin Zandvliet jubler over, at han skal instruere Oscar-vinderen Jared Leto i sin kommende Hollywood-film.
Jared Leto er kendt for at være super selektiv med sine roller, men han vil gerne arbejde sammen med danskeren Martin Zandvliet.
Jared Leto er kendt for at være super selektiv med sine roller, men han vil gerne arbejde sammen med danskeren Martin Zandvliet. Foto: Dan Steinberg/DAN STEINBERG/INVISION/AP

Jared Leto er kendt for at være meget selektiv med sine roller, men nu har den Oscar-vindende mesterskuespiller takket ja til at spille hovedrollen i filmen "The Outsider", som danske Martin Zandvliet instruerer.

Derfor er det en meget, meget begejstret dansk filminstruktør, der jubler over samarbejdet med Hollywood-stjernen.

- Spændt! Arbejder med denne fyr, skriver Zandvliet og tilføjer blandt andet hashtagget "sand kunstner" til en billedkavalkade af Leto, som han har postet på sin Instagram-profil.

Siden 44-årige Leto i 2013 vandt sin Oscar for bedste mandlige birolle som transvestitten Rayon i aids-dramaet "Dallas Buyers Club", har han trods adskillige tilbud kun sagt ja én rolle siden - det er som superskurken Jokeren i det kommende actionbrag "The Suicide Squad".

Tirsdag kom det så frem, at den selektive stjerneskuespiller har takket ja til at medvirke i den Zandvliet-instruerede actionthriller "The Outsider", der handler om amerikansk soldat, som tages til fange i Japan under Anden Verdenskrig. Soldaten bliver dog løsladt med hjælp fra den japanske mafia, Yakuzaen, og derfor har han en gæld, der skal betales tilbage i den kriminelle underverden.

Martin Zandvliet har fået stor hæder for sit seneste drama, "Under sandet", og har også stået bag kameraet på de danske prisvindende storfilm "Dirch" og "Applaus".

Se Zandvliets billedehyldest af Leto her: https://www.instagram.com/p/BD7A00GOUg3/?taken-by=martinzandvliet

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.