Hollywood-stjerne er bange for at dø ung

Jennifer Aniston afslører, at hun lider af søvnløshed. Det gør hende bange for at dø ung.
Jennifer Aniston ser normalt fantastisk ud, når hun viser sig for offentligheden. Men faktisk lider den smukke Hollywood-stjerne af søvnløshed.
Jennifer Aniston ser normalt fantastisk ud, når hun viser sig for offentligheden. Men faktisk lider den smukke Hollywood-stjerne af søvnløshed. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Det er ikke ligefrem sorte og dybe rande under øjnene, man forbinder skuespillerinden Jennifer Aniston med.

Men faktisk lider den smukke Hollywood-stjerne af søvnløshed.

- Jeg har svært ved at sove. Hvis jeg vågner klokken tre om natten, begynder jeg med det samme at have samtaler i mit hoved. Og de vil ikke stoppe, så jeg kan falde i søvn igen, siger Jennifer Aniston i et amerikansk tv-show ved navn.

Den 45-årige amerikaner har dog heller ikke gjort det helt let for sig selv. Jennifer Aniston deler nemlig seng med flere end de fleste.

- Jeg har tre dyr og et andet menneske i sengen, så der er en masse, der kan distrahere mig, siger hun.

Venner-stjernen ser dog ikke helt passivt til i forhold til sit problem.

- Jeg har en app på min telefon, der registrerer min soverytme og hvor dybt jeg sover. Men jeg kommer aldrig rigtig ind i den meget dybe søvn. Betyder det, at jeg skal dø ung?, spørger hun i "The Dr. Oz show".

Jennifer Aniston har netop indspillet den Golden Globe-nominerede film "Cake". Filmen får premiere i USA til januar, men hvornår filmen kommer til Danmark, vides endnu ikke.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.