Hollywood-skuespillerinde venter barn med kollegaen

Amanda Seyfried får sit store ønske opfyldt, når hun bliver mor næste år. Hun er forlovet med Thomas Sadoski.
- Jeg føler, at mine æg er ved at uddø, proklamerede Amanda Seyfried sidste år.
- Jeg føler, at mine æg er ved at uddø, proklamerede Amanda Seyfried sidste år. Foto: Yoshikazu Tsuno/AFP

"Mamma Mia"-stjernen Amanda Seyfried bliver selv "mamma" i det nye år.

Hollywood-skuespillerinden venter nemlig sit første fælles barn med kollegaen Thomas Sadoski, som hun blev forlovet med tidligere på året.

Det bekræfter Seyfriends repræsentant, Evelyn Karamanos, ganske kortfattet over for magasinet USA Today på vegne af den vordende mor.

Den 30-årige "Les Misérables"-skuespillerinde og hendes 40-årige forlovede, der er kendt for hitserien "The Newsroom", mødte hinanden under teaterforestillingen "The Way We Get By" i foråret 2015.

I starten af 2016 arbejdede turtelduerne atter sammen, da de begge blev castet til filmen "The Last Word". Her udviklede forårsforelskelsen sig til et forhold, og siden har parret været uadskillelige.

Amanda Seyfried ytrede sidste år enormt stort ønske om at blive mor, og nu går skuespillerindens største drøm endelig i opfyldelse.

- Jeg føler, at mine æg er ved at uddø. Jeg vil sindssygt gerne have et barn. Jeg vil virkelig gerne være mor. Sådan har jeg haft det i to år, sagde hun til den britiske udgave af Marie Claire i 2015.

Inden Seyfried går på barsel, kan hun ses i den nye sæson af den hypede 90'er-kultserie "Twin Peaks", der får premiere næste år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.