Hollywood-skår: Mads Mikkelsen er et geni

Selv store udenlandske filmstjerner kan blive betaget af danske Mads Mikkelsen. Britiske Theo James er i hvert fald solgt.
Theo James kalder sig selv for lidt af en filmnørd, og så er han helt vild med danske Mads Mikkelsen.
Theo James kalder sig selv for lidt af en filmnørd, og så er han helt vild med danske Mads Mikkelsen. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Selvom man er en stor filmstjerne, kan man godt blive begejstret over andre skuespillere og deres præstationer.

Det gælder i hvert fald for den britiske skuespiller Theo James, der afslører, at han er helt vild med danske Mads Mikkelsen.

- Jeg elsker ham, han er et geni. Jeg bliver helt spændt af at tale om ham, siger skuespilleren til Newspaq.

30-årige Theo James har selv spillet med i flere store Hollywood-produktioner og er snart aktuel i science fiction-filmen "Insurgent".

Han betegner sig selv som lidt af en filmørd, og derfor har han også set flere af de film, som Mads Mikkelsen spiller med i.

- Jeg så ham i "En Kongelig Affære" og "Casino Royale". Jeg har også set ham i "Jagten". Han er en legende, siger Theo James til Newspaq og forklarer, hvorfor han er så betaget af den danske skuespiller.

- Han er meget indelukket, men han har også et naturligt flair. Han er sej og virker meget betænksom, og han virker meget intellektuel. Der foregår meget, når man ser ham i en film, siger han.

Theo James har selv fået meget ros for sin rolle som "Four" i filmen "Divergent", som "Insurgent" er efterfølger til.

"Insurgent" får premiere 18. marts, men allerede torsdag aften blev filmen vist for et udvalgt publikum i Imperial ved den danske gallapremiere, hvor både Theo James og hans kollega Shailene Woodley var til stede.

Newspaq


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.