Hollywood-par er blevet forældre igen

Olivia Wilde og Jason Sudeikis har fået datteren Daisy. Skuespillerparret har allerede sønnen Otis sammen.
Olivia Wilde og Jason Sudeikis har nu både en søn og en datter.
Olivia Wilde og Jason Sudeikis har nu både en søn og en datter. Foto: Frederic J.brown/AFP

Efteråret byder på babylykke og bleskift for Hollywood-stjernerne Olivia Wilde og Jason Sudeikis.

Tirsdag den 11. oktober - på pigernes internationale dag - kom parrets lille datter, Daisy, nemlig til verden, afslører den nybagte mor nu på Instagram.

- Daisy Josephine Sudeikis. Født som en boss, skriver skuespillerinden efterfulgt af hashtagget "pigernes internationale dag" til et babybillede af parrets lille pige.

Wilde brugte også Instagram til at annoncere sin graviditet i foråret. Her bragte hun et billede, hvor hun var iklædt undertøj og en kimono ved siden af sin og Sudeikis' toårige søn, Otis, mens de to holdt om deres respektive maver.

- Matchende babybuler, skrev skuespillerinden til det søde foto.

Kort tid før Wilde annoncerede sin anden graviditet, afslørede "Her"-skuespillerinden, at hun var enorm skruk efter endnu en lille arving.

- Jeg elsker mine søskende, og Jasons søskende er også fantastiske, så jo flere børn jo bedre, sagde hun til People i april måned og røbede samtidig, at lille Otis var mere end parat til at blive storebror.

- Han elsker babyer. Han har en dukke, som han bærer rundt på. Enten bruger han den som en hammer eller som en baby, jokede hun i interviewet.

Wilde og Sudeikis har dannet par siden november 2011, og i januar 2013 blev den 32-årige skuespillerinde forlovet med den 41-årige skuespiller.

Tidligere i år spillede Olivia Wilde over for danske Birgitte Hjort Sørensen i HBO-serien "Vinyl".

Se babybilledet her.

Og se annonceringen af babyen her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.