Hollandsk medie kalder Nicolai Jørgensen bedste indkøb

Sommerens bedste handel i Holland er Feyenoords køb af Nicolai Jørgensen i FCK, mener hollandsk medie.
Nicolai Jørgensen bliver hyldet af hollandsk medie for sine første måneder i Feyenoord. (Arkivfoto).
Nicolai Jørgensen bliver hyldet af hollandsk medie for sine første måneder i Feyenoord. (Arkivfoto). Foto: Michael Kooren/Reuters

Nicolai Jørgensen har taget Feyenoord med storm siden skiftet i sommer fra FC København.

Den danske landsholdsangriber har imponeret så meget, at han af det hollandske medie soccernews.nl kaldes for sommerens bedste indkøb i hollandsk fodbold.

Fodboldmediet kårer de ti bedste indkøb i Holland, og her topper Nicolai Jørgensen listen foran Hakim Ziyech fra Ajax, mens Stijn Schaars fra Heerenveen er på tredjepladsen.

- Feyenoord præsenterede i sommer Jørgensen som nyindkøb. Der var næppe mange, der kendte den danske angriber, men hans navn er veletableret nu.

- Med syv mål og fire assister har han en betydelig andel i placeringen i tabellen. Jørgensen har vist sig at være sin pris værd, lyder det i omtalen.

Feyenoord topper Æresdivisionen med 28 point for ti kampe i denne sæson, der indtil videre har budt på ni sejre, en uafgjort og ingen nederlag.

Målscoren lyder på 26-4, og Nicolai Jørgensen er noteret for syv scoringer i ligaen.

Søndag spillede Feyenoord og Ajax 1-1 i de to storklubbers møde i Rotterdam.

Her scorede Jørgensen dog ikke, men landsmanden Kasper Dolberg scorede gæsternes mål, og dermed nåede den unge dansker op på fem sæsonscoringer.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.