Højgravid prinsesse fejrer fødselsdag

Den højgravide svenske prinsesse Madeleine fylder 33 år. Juni måned står på flere festligheder for det svensk kongehus.
Den svenske prinsesse Madeleine kan fejre sin fødselsdag og bryllupsdag i juni måned.
Den svenske prinsesse Madeleine kan fejre sin fødselsdag og bryllupsdag i juni måned. Foto: Michel Spingler/AP

Juni måned er en helt særlig måned for den svenske prinsesse Madeleine. Ikke nok med at hun fylder 33 år onsdag d. 10. juni, så kan prinsessen også glæde sig til at blive mor for anden gang.

Men det ser ikke ud til at blive en fødsel uden potentielt drama.

Prinsesse Madeleine er sat til at føde i slutningen af juni, men det svenske kongehus har for en sikkerheds skyld lavet en nødplan, hvis nu veerne skulle komme i denne weekend.

For på lørdag er der royalt bryllup, hvor prinsesse Madeleine får en ny svigerinde. Prinsesse Madeleines storebror, Prins Carl Philip og hans udkårne, tidligere Paradise Hotel-deltager Sofia Hellqvist, skal giftes.

Hvis prinsesse Madeleine får veer midt under brudevalsen, er der lavet en detaljeret plan for, hvad der skal ske, meddeler det svenske kongehus.

- Selvfølgelig er der en plan, nu når fødslen er så tæt på, bekræfter hoffets informationschef, Margareta Thorgren til Expressen.

Prinsessen venter sit andet barn med sin mand, den britisk-amerikanske forretningsmand Christopher O'Neill. Parret giftede sig den 8. juni 2013, og det gav anledning til endnu en junifejring i det svenske kongehus. Ifølge prinsessens officielle kalender er der ingen officiel fejring af hendes 33-års fødselsdag.

Prinsesse Madeleine er nummer fire i den svenske tronfølge og mor til prinsesse Leonore på halvandet år.

Hvis man ønsker at skrive en fødselsdagshilsen til Prinsesse Madeleine kan man gøre det via det svenske kongehus' Facebookside eller følge linket her: http://www.kungahuset.se/ovrigt/kontakt/skickameddelande.4.396c7107359daaf480001644.html

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.