Højbjergs konkurrent: Tidligst tilbage i februar

Philipp Lahm regner med at være klar til at spille i februar-marts, hvilket kan få betydning for Højbjerg.
Pierre-Emile Højbjergs direkte konkurrent til en plads i startopstillingen for FC Bayern München Philipp Lahm er tidligst skadesfri i februar måned
Pierre-Emile Højbjergs direkte konkurrent til en plads i startopstillingen for FC Bayern München Philipp Lahm er tidligst skadesfri i februar måned Claus Bech/Scanpix

Pierre-Emile Højbjerg skal i de kommende uger finde ud af, om han skal fortsætte i Bayern München eller lejes ud til en anden klub.

Muligheden for spilletid er det afgørende for den danske midtbanespiller, der i hvert fald ikke får konkurrence fra anfører Philipp Lahm lige med det første. 31-årige Lahm forventer tidligst at vende tilbage fra en skade til februar eller marts.

- Januar er helt udelukket. Måske i februar eller i begyndelsen af marts, siger Lahm til Bild.

- Heldigvis er jeg ikke under et tidspres på grund af et VM eller EM. Så når vi kommer til slutningen af sæsonen, så er jeg i topform, siger Bayern-anføreren.

Philipp Lahm, der i sommer var med til at vinde VM med det tyske landshold, blev skadet i forbindelse med træningen den 18. november, da han pådrog sig et brud lige over sin højre ankel.

Bayern München skal på træningslejr i januar, inden forårssæsonen går i gang den 30. januar.

Pierre-Emile Højbjerg har i denne sæson spillet 177 minutter i Bundesligaen fordelt på fem kampe. Derudover er det blevet til spilletid i to Champions League-kampe og et enkelt opgør i den tyske pokalturnering.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.