Hobros ekslandsholdsspiller skal opereres i anklen

Mikkel Beckmann kommer næppe på banen for Hobro før oktober. Offensivspilleren skal opereres i anklen.
Mikkel Beckmann - her for FC Nordsjælland - har endnu ikke fået gang i sit ophold i Hobro.
Mikkel Beckmann - her for FC Nordsjælland - har endnu ikke fået gang i sit ophold i Hobro. Foto: HJORTH HENNING/Polfoto

Fodboldspilleren Mikkel Beckmanns vinterskifte til Hobro har endnu ikke været den store succes, og nu går der op mod to måneder, før han får mulighed for igen at vise sig frem på banen.

Den tidligere danske landsholdsspiller står nemlig foran en ankeloperation, efter en gammel skade sprang op i en opstartskamp til sæsonen.

Det siger Mikkel Beckmann til bold.dk.

- Om seks-syv uger skulle jeg gerne være tilbage i fuld træning igen. Så jeg satser på at være tilbage i starten af oktober.

- Det kunne ikke være dårligere timing, men det er ikke noget at græde over, siger 31-årige Mikkel Beckmann, der i 2010 var med i den danske VM-trup.

Hobro er aktuelt hårdt ramt på de offensive positioner, hvor man foruden Beckmann fortsat må undvære Quincy Antipas, lige som klubbens nye costaricanske angriber Mayron George fortsat mangler sin arbejds- og opholdstilladelse.

Til gengæld er Hobros tre nytilkomne afrikanske spillere Tanaka Chinyahara, Ronald Pfumbidzai og Aubrey Chirwa med i den Hobro-trup, der søndag møder Brøndby på udebane i et bundbrag, da ingen af holdene endnu har fået point i Alka Superligaen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.