Hobro: Intet konkret tilbud fra FCM på Jonas Dal

Cheftræner Jonas Dal er klar til en ny sæson for Hobro, efter at der ikke er kommet et konkret tilbud fra FCM.
Hobros sportschef slår fast, at klubben ikke har modtaget et tilbud fra FCM i forhold til at købe træner Jonas Dal fri af kontrakten i Hobro.
Hobros sportschef slår fast, at klubben ikke har modtaget et tilbud fra FCM i forhold til at købe træner Jonas Dal fri af kontrakten i Hobro. Foto: BROHUS ANDERS/free

Der har i løbet af den seneste uges tid været sonderinger fra FC Midtjylland i forhold til at tilbyde det ledige cheftrænerjob efter Glen Riddersholm til Hobro-træner Jonas Dal.

Der har dog ikke været konkrete tilbud på bordet, hvorfor Jonas Dal også i den kommende sæson vil stå i spidsen for Hobro i Alka Superligaen, oplyser Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen på klubbens hjemmeside.

- Vi kan bekræfte, at sportsdirektør Claus Steinlein fra FC Midtjylland har vist interesse for Jonas Dal.

- Men da vi ikke har modtaget et konkret tilbud på at få Jonas Dal købt fri af den kontrakt, som vi har med ham, vil Jonas Dal også i den kommende sæson være cheftræner i Hobro IK, fastslår Jens Hammer Sørensen.

Trods interessen fra den danske mesterklub fortsætter Jonas Dal derfor sin trænergerning i Hobro frem til kontraktudløb i sommeren 2016.

Jens Hammer Sørensen tilføjer, at Hobro som klub ikke ønsker at stille sig i vejen for spillere eller trænere, der måtte have ambitioner, som de kan få opfyldt i større klubber.

Til gengæld er det vanlig kutyme, at man ikke slipper nøglefigurer midt i en kontraktperiode uden at modtage en økonomisk kompensation.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.