Hjertevarm prins holder løfte til hjemløs

Prins William har et hjerte af guld, hvis man spørger den hjemløse kvinde, han netop har indfriet et løfte overfor, som han gav hende for fire år siden.
Prins William er en mand, der holder sit ord. 
Prins William er en mand, der holder sit ord.  FOTO: Scanpix

I 2011 besøgte prins William er hjem for unge hjemløse, og her talte han med 24-årige Sophia Kichou, som den gang var uden bolig eller fremtid.

Hun fortalte prinsen, at hendes store drøm var at blive journalist, og prinsen opfordrede hende til at følge sin drøm. Ja, faktisk lovede William, at hvis hun gjorde det, ville han en dag give hende et interview, skriver avisen people.com

En stor dag på slottet

Den unge kvinde fik bakset livet tilbage på ret køl, og hun er i dag journaliststuderende, og har netop fået sit store interview med prinsen.

Hun har haft noget så eksklusivt som et 45 minutters langt interview alene med prinsen på Kensington Palace, og artiklen er blevet brag i et nummer af Big Issue, som er den britiske modpart til vores hjemløseavis Hus Forbi.

- I begyndelsen fortalte jeg ham, at jeg var nervøs og spurgte ham, om han var nervøs. Han sagde 'ja, jeg er,' og det morede vi os over, fortæller den unge kvinde blandt andet om episoden, ifølge TV2.dk

Sophia Kichou mistede selv sin mor som otte-årig, og her har hun og prinsen en stor ting til fælles. Han mistede sin mor, prinsesse Diana, da han var teenager, og derfor handlede interviewet blandt andet om det.

Selv fortæller den unge kvinde, at hun opfordrer alle til at følge deres drømme, for hvem ved, hvad det kan føre til. Og prins William, ja han vil altid have en stjerne i hendes bog:

- Han er en prins, der holder sine løfter, og han har inspireret mig på så mange måder, sigerhun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.