Hjemløs hyret til at ligge i kø til sjældne sko

En mulig køber har hyret en hjemløs til at ligge i kø til sjældne Kanye West-sko, der bliver sat til salg i København i dag.
Rapperen Kanye West har sammen med Adidas designet de eftertragtede sneakers Yeezy Boost 350, der idag bliver solgt i begrænset oplag.
Rapperen Kanye West har sammen med Adidas designet de eftertragtede sneakers Yeezy Boost 350, der idag bliver solgt i begrænset oplag. Foto:Charles Platiau/Scanpix/Arkiv

Fredag bliver et par eftertragtede sko, designet af rapperen Kanye West i samarbejde med Adidas, sat til salg. En mulig køber til et par af de populære sko har hyret en hjemløs til at ligge i kø foran en butik for at sikre sig et par af de eksklusive gummisko, skriver BT.

De nye Yeezy Boost 350 fås kun i et begrænset oplag i få butikker herhjemme. Derfor ligger flere håbefulde købere i kø foran butikken Wood Wood i København, hvor de har 18 herremodeller, der bliver sat til salg i dag.

Den 28-årige Søren Nielsen er hjemløs og ligger nummer fire i køen. Men han er der kun, fordi en bekendt betaler ham 1.000 kroner for at sikre ham et par af de eftertragtede sko, mens han selv læser til eksamen.

Tilbudt 7.000 kroner

- Jeg ville jo have været på gaden alligevel. Men når man så hører, hvad de sko er værd, så er det en lidt dårlig aftale, jeg har lavet, siger den hjemløse Søren Nielsen til BT.

Et par af Kanye West’s sko koster 1.599 kroner, men da de kun fås i begrænset antal, kan prisen hurtigt ryge højere op, da de mellem private risikerer at bliver udbudt til overpris.

Søren Nielsen er da også allerede blevet tilbudt 7.000 kroner for de sko, han ligger i kø til. Men han fastholder sin oprindelige aftale, der giver ham 1.000 kroner for at ligge i kø. Og pengene vil han bruge på et par nye sko til sig selv. Dog i en billigere model, end dem han ligger i kø til.

- Jeg synes, det ligner et par sokker. Selvom det da kunne være lidt sjov at sælge Hus Forbi-aviser i dem, siger han til BT.

Se de eftertragtede sko her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.