Hjælp med at finde hittebarnets mor: Kender du denne pose?

Politiet gør et sidste forsøg på at finde kvinden, er i august efterlod sit nyfødte barn mellem nogle skraldecontainere.
Posen, som den lille, nyfødte baby lå i.
Posen, som den lille, nyfødte baby lå i. Foto: Vestegnens Politi

I et sidste forsøg på at finde frem til den kvinde, der efterlod sin nyfødte datter ved nogle containere i Ballerup i august, har politiet offentliggjort et foto af posen, som spædbarnet lå i.

Københavns Vestegns Politi håber, at nogen kan genkende den specielle sort/røde pose fra modetøjs-kæden 'Quint', der har påtrykt et billede af en chimpanse.

- Det er vores sidste skud i bøssen i håbet om at finde frem til den mor, som har efterladt sit barn. Det er en rigtig kedelig og meget alvorlig sag, og det er af stor vigtighed at finde frem til moren, som må være dybt ulykkelig. Hun har brug for hjælp, sagde Carsten Jansson, vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, til 'Station 2 - Efterlyst' torsdag aften.

Den lille nyfødte pige blev fundet i mellem et par containere ud for adressen Baltorpvej 237 nær ved varmecentralen i Ballerup 15. august.

Politiet har hverken fundet fingeraftryk eller andre DNA-spor på posen og håber derfor, at nogen måske husker, de har set den karakteristiske pose blive båret ned til skraldeområdet 15. august.

Pigen var født fire-seks uger for tidligt, men hun har det efter omstændigherdene godt. En akutplejefamilie i Ballerup tager sig af hende.

Kontakt Vestegnens Politi på tlf. 114, hvis du kan hjælpe med informationer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.