Hitsanger afløser Topgunn i talentshow

Nabiha tager stafetten, når "Danmark har talent" vender tilbage til danskernes tv-skærme.
Nabiha holder af at omgive sig med talent - her er det Hej Matematik, der flankerer sangerinden.
Nabiha holder af at omgive sig med talent - her er det Hej Matematik, der flankerer sangerinden. Foto: FLINDT MOGENS/free

Dommerpanelet på underholdningsprogrammet "Danmark har talent" har fået tilført et frisk pust i form af sangerinden Nabiha.

"Mind the gap"-hitmageren har sagt ja til at udfylde den plads i panelet, som Topgunn tidligere har haft.

- Som artist møder jeg ofte en masse talentfulde og inspirerende mennesker, der brænder for det, de gør - og det synes jeg er fedt!, udtaler Nabiha i en pressemeddelelse fra TV2.

Nabiha, der havde et internationalt klubhit med sangen "Animals" sidste år, glæder sig til at se, hvilke talenter, der gemmer sig i Danmark. Hun håber at inspirere folk til at tro på sig selv og deres talent.

I programmet får sangerinden følgeskab af de drevne dommere Cecilie Lassen, Peter Frödin og Jarl Friis-Mikkelsen, der med deres baggrunde inden for ballet, skuespil og tv har en bred vifte af viden, som Nabihas sangekspertise kan passe ind i.

Topgunn, som ellers plejer at hygge sig i dommerstolen på programmet, har måttet melde fra til denne sæson af "Danmark har talent", efter TV2 Zulu har valgt at lave en programserie om ham.

Castingen til "Danmark har talent" er allerede i gang, og håbefulde talentspirer har stadig chancen for at blive en del af denne sæson.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.