Hilda Heick: Keld var fristet af andre piger

Hilda Heick har været sammen med sin mand, Keld, i 55 år. Torsdag blev hun 70 år. Det blev fejret i familiens skød.
Keld har været fristet 27.000 gange, da han var ung, men han har aldrig været mig utro, siger Hilda Heick i et interview i anledningen af hendes 70 års fødselsdag.
Keld har været fristet 27.000 gange, da han var ung, men han har aldrig været mig utro, siger Hilda Heick i et interview i anledningen af hendes 70 års fødselsdag. Foto: Scanpix

Hilda Heick er en lykkelig pige, som er gift med en dejlig mand - Keld Heick.

Det fortæller hun i et fødselsdagsinterview med BT.

Hun afslører også, at parret i deres 55 år lange forhold aldrig har været hinanden utro. Men det ville nu heller ikke have ødelagt ægteskabet, fortæller Hilda Heick.

- Nej, det har vi ikke. Keld har jo været fristet 27.000 gange, da han var ung. Jeg var ofte med, når han var ude at spille, og pigerne kom og skubbede mig væk og kyssede og krammede ham. Det var da svært. På den anden side syntes jeg jo også, at han var dejlig. Jeg går ud fra, at jeg har kunnet stole på ham. Og ellers havde jeg nok beholdt ham alligevel. Fordi man træder i spinaten en enkelt gang eller to på et langt liv, er man ikke et dårligt menneske. Man skal tilgive hinanden, hvis det er, for man kan jo komme ud for fristelser, som man i den givne situation ikke kan sige nej til.

Optakten til Hilda Heicks 70 års fødselsdag var ikke den bedste. Ved det netop afholdte internationale Melodi Grand Prix afgav hun som jurymedlem nemlig sine point forkert.

Det har været en af de værste oplevelser i hendes karriere, fortæller hun:

- Da det gik op for mig, at jeg havde afgivet mine point forkert, stod mit hjerte stille. Jeg begyndte at svede og ryste over hele kroppen. Nu ved jeg, at resultatet var blevet det samme uanset hvad, men jeg tør slet ikke tænke på, hvordan jeg ville have taget det, hvis jeg havde været skyld i et andet resultat, siger Hilda Heick til BT.

Da hendes bommert kom frem i pressen, satte det en regulær shitstorm i gang på de sociale medier. Det blev så voldsomt for hende, at hun græd hele pinsen, fortæller hun.

Hilda Heick fejrede sin fødselsdag på Dyrehavsbakken og i Cirkusrevyen sammen med Keld Heick og den nærmeste familie; datteren Anette, svigersønnen Jesper Vollmer samt børnebørnene Elliot på 12 år og Storm på syv år.


Hilda og Keld Heick blev gift i 1968, men blev kærester allerede for 55 år siden. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.