Hilda Heick afslører: Sådan vil hun begraves

Keld og Hilda Heick bliver mindet om døden, når de er ude og synge på plejehjem.
Hilda Heick planlægger alt i detaljer - også sin egen exit fra denne verden. Her er hun fotograferet i februar i år. 19. maj fylder hun 70 år.
Hilda Heick planlægger alt i detaljer - også sin egen exit fra denne verden. Her er hun fotograferet i februar i år. 19. maj fylder hun 70 år. Foto: Scanpix/arkiv

Hilda Heick er en kvinde, der planlægger alting. Ikke kun det i den nære fremtid - hun planlægger også langt frem. Således har hun nøje overvejet, hvordan hun skal væk herfra en dag.

- Derfor hænger min brudekjole også vasket og strøget i skabet klar til brug. Den er blevet for lille til mig, men jeg har besluttet mig for, at jeg - forhåbentlig langt ude i fremtiden - skal begraves i den, og så behøver man bare klippe den op i ryggen. Det kan man jo ikke se, når man ligger der, siger Hilda Heick i følge Her&Nu i et interview i ugebladet Hjemmet.

Det er ikke første gang, at det populære Heick-par snakker åbent om døden. For nylig i TV2 Charlies serie "Showbiz Familier" faldt snakken på musikerparrets forestående guldbryllup. Det er om to år, og de håber, de kan være friske og raske i mange år endnu.

Men at de begge er ved at være oppe i årene bliver de mindet om, når de er ude og synge på plejehjem. De fortæller også, at de så bliver mindet om, at de ikke kan være sikre på at have hinanden hele livet.

- Hvis vi da ikke er så heldige at dø samtidig, sagde Keld Heick i "Showbiz Familier".


Billedet her fra august 1968, hvor Keld Heick kysser sin Hilda, som på det tidspunkt hed Nielsen til efternavn. Foto: Scanpix/arkiv

Hilda Heick fylder 70 år 19. maj, mens Keld Heick blev 70 år 24. februar.

I øjeblikket har de begge et ben i gips. Hilda Heick er blevet opereret for slidgigt, mens Keld Heick i påsken sprængte en akillessene under bold-leg med børnebørnene.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.