Hidsig Naser Khader: "Lisbeth Zornig er racist"

En vild debat er brudt ud mellem Naser Khader og Lisbeth Zornig Andersen på Facebook.
”Lisbeth Zorning Andersen er naiv og racist," skriver Naser Khader på Facebook.
”Lisbeth Zorning Andersen er naiv og racist," skriver Naser Khader på Facebook. Foto: Claus Fisker/arkiv/Scanpix

”Lisbeth Zornig Andersen er naiv og racist.”

Så kontant er beskyldningen fra den konservative folketingspolitiker Naser Khader.

På Facebook er han netop nu hvirvlet ind i en hidsig debat om flygtninge- og migrantkrisen med forfatteren, foredragsholderen og stifteren af Huset Zornig, Lisbeth Zornig Andersen.

Debatten eksploderede, da Naser Khader lørdag blandt andet skrev følgende på Facebook:

”Det er så trist, at der bliver slået plat på den tragiske syriske situation. Syriske flygtninge skal naturligvis have ret til at søge asyl i Danmark, og deres sager skal behandles ordentligt, men vi må gøre noget for at stoppe plattenslagerne. Ved Knud Romer, Lisbeth Zornig og andre, der har taget sagen i egen hånd, om det var syriske flygtninge, man fik fragtet over Øresund til Sverige?”

"Ikke mere lort fra Naser"

Her henviser Naser Khader til, at Lisbeth Zornig Andersen selv har fortalt, hvordan hun hjalp en familie med et lift, da flere hundrede flygtninge og migranter for nogle uger siden under stor bevågenhed gik på de danske motorveje.

Senere var Lisbeth Zornig klar med et svar. Hun skrev blandt andet på Facebook:

”Nu gider jeg simpelthen ikke høre mere lort fra Naser. Jeg deler her hans opslag, hvor han mistænkeliggør mig og andre. Her er mit svar til ham: Jeg ved, at jeg hjalp mennesker i nød, Naser Khader.”

Og det var altså herefter, at den konservative politiker kaldte Lisbeth Zornig racist. Natten til søndag skrev han på Facebook:

”Lisbeth Zornig Andersen er naiv og racist. Lisbeth Zornig sviner mig til på facebook. Jeg kan desværre ikke kommentere på hendes facebook. Derfor endnu en opdatering. Naiv - fordi hun ulovligt har fragtet en familie, hun ikke ved hvem er, fra Rødby over Øresund,” skriver Naser Khader, der efterfølgende hævder, at familien rent faktisk er fra Palæstina.

Holder fast i opdeling

Han fortsætter:

”Racist - fordi hun holder fast i opdelingen DEM/OS. Er du indvandrer, så er du dømt til at være indvandrer resten af livet. Du må ikke være loyal over for dit nye hjemland, selvom du er folkvalgt her. Du skal kun være loyal over for din baggrund. Du SKAL gå ind for åbne grænser - også for plattenslagere, ellers er du ’et lille barn der kommer først til fødselsdagen og vil have kagen alene’, som Zornig formulerer det på sin facebook side,” skriver Naser Khader.

Lisbeth Zornig Andersen har ikke svaret på Naser Khaders seneste opdatering.

Lisbeth Zorning Andersen er naiv og racist. Lisbeth Zorning sviner mig til på facebook. Jeg kan desværre ikke...

Posted by Naser Khader on 26. september 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.