Hertugindens velformede søster røber tricks

Pippa Middleton, søster til hertuginde Kate, afslører, hvordan hun fik formerne, alle snakkede om.
Enden var god for både hertuginde Kate, der fik sin prins William, og for søsteren Pippa, der fik hovederne til at gå af led.
Enden var god for både hertuginde Kate, der fik sin prins William, og for søsteren Pippa, der fik hovederne til at gå af led. Foto: Martin Meissner/AP

Normalt plejer det at være bruden, der er i centrum, men under brylluppet mellem prins William og hertuginde Kate, stjal brudens søster Philippa "Pippa" Middleton meget af opmærksomheden.

I sin lyse brudepigekjole flashede lillesøster Middleton nemlig en særdeles sprød krop og blev af medierne straks døbt "perfect Pippa" for sin velformede popo.

Nu afslører mini-Middleton så hemmeligheden bag sine veldrejede former i sin nye, faste klumme "Mind & Body" for magasinet Waitrose Weekend.

- Jeg er vokset op med at spise med måde. Jeg har aldrig prøvet nogle af alle de der populære kure, men tror i stedet på at træffe sunde valg, skriver hun i klummen ifølge US Magazine og uddyber sin kostplan:

- Jeg holder mig fra hurtige kulhydrater såsom hvidt brød og pasta og spiser derudover små portioner, skriver Middleton, der deler sit sundhedsmantra:

- Motion, sund kost og så nogle lækkerier - men kun en gang imellem, røber Middleton, som synder med chokolade, chips eller et glas vin.

For at holde kroppen toptrimmet dyrker prins Williams svigerinde motion mellem tre og fem gange i løbet af ugen, hvor den hovedsageligt står på enten løb eller tennis.

- Det booster mit humør og får min energi i vejret. Samtidig sover jeg bedre og får en bedre fordøjelse, lyder skønhedsrådene fra Middleton.

Kendissøsteren har i øvrigt fire konkrete øvelser, der ifølge hende vil skabe resultater med det samme, hvis man laver dem tre gange om ugen: armbøjninger op af væggen, squats, den klassiske planke og øvelsen, der hedder "stigen."

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.