Herning Blue Fox henter succestræner

Mario Simioni skal afløse Linus Fagemo som træner for Hernings ishockeyhold. Han tiltræder på toårig kontakt.

Det er en både erfaren og succesrig træner, som i de kommende sæsoner skal stå i spidsen for ishockeyklubben Herning Blue Fox.

Fredag meddeler klubben i en pressemeddelelse, at den 52-årige italiensk-canadier Mario Simioni overtager trænerjobbet i klubben.

Han tiltræder på en toårig kontrakt.

Simeone har en fremragende historik i dansk ishockey. Som træner for Odense og Sønderjyske har han tidligere tilbragt 14 sæsoner i dansk ishockey, hvilket har kastet 11 medaljer af sig - heraf fire mesterskaber - samt fire pokaltitler.

- Hos Blue Fox vil vi være med helt fremme og holde fast i vores position som én af dansk ishockeys fyrtårne.

- Ansættelsen af Mario har et uomtvisteligt formål. Vi vil til den kommende sæson arbejde endnu hårdere og endnu mere målrettet for at opnå succes i slutspillet.

- Mario Simioni kender om nogen den danske liga samt Hernings vinderkultur, og vi ser særdeles positivt frem til den kommende sæson efter at have fundet frem til aftalen med Mario, siger Herning-direktør Torben Skovsgaard.

For ni dage siden meddelte klubben, at den stoppede samarbejdet med den svenske træner Linus Fagemo.

Det skete efter en skuffende afslutning på sæsonen. Herning vandt grundspillet, men blev slået af Esbjerg i DM-semifinalen. Allerede i kvartfinalen var holdet tæt på exit, selvom det stillede op som storfavorit mod Rungsted.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.