Her køber hertuginde børnenes tøj

Hertuginde Kate er kendt for at have god smag. Designeren i en af hertugindens yndlingsbutikker fortæller, at hun ved, hvad hun vil have.
Hertuginde Kate ved, hvad hun vil have, når hun køber tøj til lille prins George.
Hertuginde Kate ved, hvad hun vil have, når hun køber tøj til lille prins George. Foto: John Stillwell/AP

Der er ingen tvivl om, at hertuginde Kate har god smag. Især når det kommer til børnetøj.

Og det er hertuginden selv, der udvælger det tøj, som hun køber til sine børn. Det afslører designeren Amaia Arrieta, der ejer børnetøjsforretningen Amaia Kids, der er hertugindens foretrukne.

- Hun kommer normalt alene, og selvom vi viser hende alt, hvad vi har, i den størrelse hun har brug for, så ved hun typisk, hvad hun vil have. Hun er meget beslutsom, men hun lader også os komme med forslag, og det sker da også, at hun køber noget, hun ellers ikke ville have kigget på. Hun er meget charmerende, meget normal og meget sød, siger designeren til Hola Magazine.

Første gang hertuginde Kate trådte ind i butikken, havde hun dog brug for hjælp. Det var kort efter prins Georges fødsel.

- Den første gang hun kom ind i butikken, var hun sammen med sin mor. Det var ret sjovt, for hun sagde 'Jeg har lige fået en baby, og jeg er lidt fortabt. Kan du hjælpe mig?, fortæller Amaia Arrieta, der ejer butikken sammen med Ségolène Tresca.

Lille prins George har også vist sig at være den perfekte model til børnetøjet, og ofte bliver tøjet revet væk i butikkerne, når et nyt billede af prinsen bliver offentliggjort.

Hertuginde Kate besøgte sidste gang tøjbutikken tre uger før, prinsesse Charlotte blev født, og her fyldte hertuginden tre cardigans, tre bluser, to par shorts og lange sokker i kurven.

Ud over hertuginde Kate, kan børnetøjsbutikken bryste sig af at have kunder som Victoria Beckham, Kate Hudson, Sienna Miller og Claudia Schiffer.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.