Her kan du få havudsigt - selvom du ikke er millionær

Et sommerhus med havudsigt kan fås for blot 295.000 kroner. Her får de 10 gode bud på et sommerhus i et prisleje, hvor mange kan være med.
Jo, den er god nok. Det er havet man kan ane i horisonten. Huset her ligger på Storemosevej på Fejø, og udsigten er Smålandshavet.
Jo, den er god nok. Det er havet man kan ane i horisonten. Huset her ligger på Storemosevej på Fejø, og udsigten er Smålandshavet. Boliga

Når du bestiller charterrejsen, så fristes du ofte af tilvalget "havudsigt". Og du betaler ofte gerne en ekstra slat penge for herligheden.

Det gør man også på de hjemlige breddegrader, og hvem vil ikke sidde i et fritidshus og dase til udsigten over en bid af danske farvande?

Den nydelse behøver du ikke være mangemillionær for at få. Hvis du kan undvære luksus, er der nemlig mange gode handler at gøre rundt omkring i landet.

Boliga har været sin databasen igennem og fundet de ti billigste sommerhuse, hvor ejendomsmægleren lokker med udkig til vand.

 1. Storemosevej, Fejø i Lolland Kommune. Pris: 295.000 kroner.
  Det suverænt billigste sommerhus med havudsigt får man på Fejø.
  Ifølge mægleren får man flot udsigt over Smålandshavet, hvis man punger ud med de 295.000 kroner, huset koster. Huset er i to plan og på hele 104 kvadratmeter.
 2. Solsortevej, Kettingskov i Sønderborg Kommune. Pris: 550.000 kroner.
  Hvis man ønsker at holde ferie på Als, kan man overveje dette 50 kvadratmeter store sommerhus fra 1967, som byder på udsigt til Fyn, Ærø og Lyø. Huset er grønmalet med eternittag og har været til salg i 360 dage.
 3. Kildegårdsvej, Faaborg i Faaborg-Midtfyn Kommune. Pris: 575.000 kroner.
  Hvis man er mere til Fyn, så kan man købe dette sommerhus fem minutters kørsel fra Faaborg. Der er 48 kvadratmeter fordelt på to værelser at boltre sig på. Og naturligvis udsigt til vandet.


  I sommerhuset på Kildegårdsvej i området Nabbe, knap 10 kilometer syd for Faaborg, er havudsigten til at se. Foto: Boliga

 4. Mågevej, Mesinge i Kerteminde Kommune. Pris: 595.000 kroner.
  I Mesinge består dette sommerhus faktisk af to integrerede huse på henholdsvis 22 og 15 kvadratmeter. Ifølge mægleren er husene både velholdte og hyggelige, og det har været til salg i knap to måneder.
 5. As Hedegård, Juelsminde i Hedensted Kommune. Pris: 595.000 kroner.
  Den kommende ejer af sommerhuset i As Hedegård bliver en del af en sommerhuskoloni, men den høje beliggenhed sikrer havudsigten. Som en lille bonus kan man ifølge mægleren se frem til 22.000 kroner om året i lejeindtægter, hvis man ønsker at udleje sommerhuset.
 6. Svinget, Allingåbro i Norddjurs Kommune. Pris: 625.000 kroner.
  Man får 66 kvadratmeters sommerhus og havudsigt for 625.000 kroner i Allingåbro. Huset er angiveligt velholdt og i besiddelse af en vestvendt terrasse, hvorfra man også kan se havet.
 7. Nordre Strandvej, Sæby i Frederikshavn Kommune. Pris: 625.000 kroner.
  Også i Nordjylland er der billige sommerhuse med havudsigt. Blandt andet dette i Sæby, hvor der blot er en 200 meters gåtur til badestrand og strandpromenade.
 8. Rougsøvej, Ørsted i Norddjurs Kommune. Pris: 625.000 kroner.
  Prisen for dette sommerhus i Ørsted er reduceret med syv procent, siden det blev sat til salg for 411 dage siden, så der er god mulighed for at score havudsigt til en god pris.
 9. Tranevej, Sandersvig i Haderslev Kommune. Pris: 645.000 kroner.
  Overdækket terrasse, udestue og naturskønne omgivelser er mæglerens nøgleord om dette sommerhus i Haderslev. Her får man 79 kvadratmeter.
 10. Fyrrevej, Allingåbro i Norddjurs Kommune. Pris: 685.000 kroner.
  Der er panoramaudsigt og nyt tag i det nymalede sommerhus på Fyrrevej i Allingåbro. De nye ejere behøver ifølge mægleren ikke at gøre noget ved sommerhuset, inden de kan flytte ind.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.