Her er verdens mest sexede kvinde

Magasinet Esquire har netop kåret den 40-årige spanske skuespillerinde Penelope Cruz som den mest sexede nulevende kvinde på jorden.
Magasinet Esquire hylder skuespillerinden Penelope Cruz med en dampende hed forside i anledning af hendes kåring som den mest sexede kvinde i verden.
Magasinet Esquire hylder skuespillerinden Penelope Cruz med en dampende hed forside i anledning af hendes kåring som den mest sexede kvinde i verden. Foto: /AP

Verdens mest sexede nulevende kvinde er ifølge magasinet Esquire skuespillerinden Penelope Cruz. Den 40-årige spanske skønhed overtager den frække titel fra skuespillerinden Scarlett Johansson.

- Penelope Cruz har ingen skønhedsfejl. Hendes ansigt rummer ingen hemmeligheder eller fysiske fejl, lyder en del af magasinets begrundelse.

Esquire hylder Cruz' kåring med en fræk billedserie, men skuespillerinden selv føler sig ikke spor sexet trods den anerkendende titel.

- Jeg føler mig mest af alt som en mor, der ikke får nok søvn, mener Oscar-vinderen.

I det hele taget har rollen som mor til to små børn ændret Cruz. Skuespillerinden erkender nemlig, at det spanske varmblodige temperament er kølnet en anelse af i takt med alderen.

- Da jeg var yngre, var jeg ret tiltrukket af at lave drama. Særligt kunstnere og kreative personer er ret fristede af at udforske det mørke i mennesket. Men nu med alderen kunne jeg ikke være mere ligeglad, siger hun til Esquire.

Privat er det den spanske skuespiller Javier Bardem, der får lov til at nyde godt af Cruz' sexede udseende. Parret har været sammen i syv år og har to børn sammen. Men som sædvanlig er Cruz helt lukket omkring sit privatliv.

- Det vedkommer kun os, understreger hun.

Ud over Scarlett Johansson har også skuespillerinderne Angelina Jolie, Halle Berry, Charlize Theron og sangerinden Rihanna fået den fornemme titel.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.