Her er trussen og bh'en, de fleste kvinder bør vælge

Kan det lade sig gøre at snyde sig til en smallere talje og længere ben ved at vælge en bestemt type trusser? Ja, siger undertøjsekspert. Her er tips til hvilket undertøj, du med fordel kan vælge.

Maria Jönsson Bebe, Q.dk, Aller Media

Lækkert undertøj kan være en bekostelig affære, så hvorfor ikke få det maksimale ud af det? Og det rette valg af undertøj kan både løfte, slanke og få dig til at synes højere. Og, som endnu en positiv bivirkning kan det endda løfte vores humør i positiv retning. Det skriver KK.no.

Sådan ser rigtige kvinder ud under tøjet: Se gallerierne på Q.dk

Ifølge undertøjsekspert Heidi Larsen fra Sybersen As., er der to grundlæggende greb, der kan gøre underværker for alle kvinder; en god og velsiddende bh - og så en trusse med en høj skæring:

- Hvis en bh er for stor i omkreds, vil den krybe op over ryggen i løbet af dagen, og det vil føre til, at du bærer vægten af brysterne med skuldrene, og bh-en mister sin funktion, fortæller hun.

Her er makeuppen der passer til din øjenfarve: Se hvilken her

Hun råder også til, at man vælger en trusse, der har en høj skæring, da det optisk giver illusionen af en slankere talje og længere ben, hvilket der nok er mange kvinder, der drømmer om.

Mange vælger forkert bh-størrelse

Tidligere har den danske lingeriekspert Anne Sax estimeret, at så meget som 30 procent af de danske kvinder har forkert bh-størrelse på, og at en af årsagerne er, at man har det forkerte fokus, når man vælger sin bh.

- Rigtig mange kvinder vælger noget, der er pænt, og så prøver de at få det til at sidde, som det skal. Men det vigtigste er, at det sidder perfekt, og derfor skal den proces vendes. Det handler om at finde den facon, der passer bedst til ens barm, og bagefter kan man begynde at se på blonder, materialer og farver.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.