Her er supermarkeds-røveren: Har du set ham?

Københavns Vestegns Politi beder om hjælp til at finde den mand, der i starten af november røvede et supermarked.
Manden til venstre er efterlyst i forbindelse med et røveriforsøg mod en Lidl-butik i København. Hvis du ved, hvem han er, kan du ringe til politiet.
Manden til venstre er efterlyst i forbindelse med et røveriforsøg mod en Lidl-butik i København. Hvis du ved, hvem han er, kan du ringe til politiet. Overvågningskamera

Har du set manden på billedet? Så kontakt politiet.

Københavns Vestegns Politi beder nemlig borgerne om hjælp i sagen om den mand, der den 8. november forsøgte at røve et Lidl-supermarked i Brøndby Strand og truede personalet med en kniv. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Billedet er fra overvågningskameraet i supermarkedet.

Gerningsmanden beskrives som dansk af udseende, almindelig af bygning, 170-175 cm høj, lys i huden og med smalle karakteristiske øjne. Han var iført en mørk sweatshirt med hvid lynlås, bred hvid stribe ned langs ærmet og et hvidt mærke på venstre bryst. Han bar en hvid kasket, et sort tørklæde for munden, sorte bukser og sorte sko, fremgår det af pressemeddelelsen.

Hvis du ved, hvem han er, kan du kontakte politiet ved at ringe på 43 86 14 48.

Røveriet fandt helt præcist sted lørdag den 8. november 2014 klokken 05.30 i supermarkedet Lidl på Gammel Køge Landevej 770 i Brøndby Strand.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.